Deze paprikasoep smaakt verassend lekker. Fijne paprikasmaak zonder dat het te scherp word.
Deze groenten heb ik meestal wel in huis, ze zijn lang te bewaren. Dat is  ideaal als er onverwacht vrienden of familie komen eten, zo gemaakt en goed te combineren met stokbroden, toast , croutons (van oud brood ,olie en kruiden roosteren in oven ).

  • Fruit 1 gesneden uitje in de pan met een teentje knoflook
  • Doe 1 gesneden rode  paprika en een courgette (met schil)  in de pan en bak dit even mee , paar minuten.
  • Giet er wat water bij (tot het net niet onderstaat) en 2 bouillonblokjes (Zonnatura of biologische) laat dit 20 min. zachtjes koken.
  • Pureer met de staafmixer deze groenten en vul aan tot 1,5 ltr soep.
  • Voeg wat gemalen peper toe en versgesneden basilicum toe.

GetAttachment parilkasoep groot

Dit recept bevat geen:
Kunstmatige smaakversterkers
Conserveermiddel
Suiker
Melk
Gluten

Advertenties