De voorjaarsgroente inspireren weer tot een ander menu dan in de winter die nu achter ons ligt.
Rabarber bv. die zag ik weer liggen mhhh. Er is weer een taart van gebakken, zo lekker !
Wie weet zet ik die nog eens op de weblog.

_DSC0866
Hartige taart

 

Zondag:
hartige taart ( 2 soorten) en verse ananas met slagroom als toetje

_DSC0856
Verse ananas

Maandag:
Rauwe andijviestamppot met kaas en bosui

Dinsdag:
Aardappelen met schil en kruiden (tijm)  uit de oven met sla en kip

Woensdag:
Penne (pasta) met gehakt,  champignons, paprika, prei en crème fraiche en Italiaanse sla

Donderdag:
Risotto met erwten en spinazie en kaas (zie recept weblog)

Vrijdag:
Gekookte aardappelen met zalm uit oven , asperges en bospeen

Zaterdag:
Patat met frikadellen en erwten

 

 

Advertenties