We zitten nu al weer in de laatste weken van 2014 .
Nog veel recepten liggen te wachten om gemaakt te worden maar soms is het fijn om de “gewone” kost weer eens te eten, zoals bami etc.
We hebben veel keus in de winkels qua eten en ik houd van boodschappen doen, dus inspiratie genoeg voor een nieuw weekmenu.
weblog 21 maart 001

Maandag:
Zuurkoolstamppot en slagersrookworst en banaan (  keuzemenu)

Dinsdag:
Bami met kippoulet en groenten , kroepoek \ cassave (keuzemenu)

Woensdag:
Lasagne ( vegetarisch)  met gemengde rucola sla  met feta en pijnboompitten etc ( keuzemenu)

Donderdag:
Couscous met roerbakgroenten           weblog juni 2014 097

Vrijdag:
Zalm en rosti’s  uit de oven  en verse bospeen en evt diepvrieserwten. ( keuzemenu)

Zaterdag:
(oven ) patat met erwten en snacks en sla

Zondag:
Bruine bollen met (bio) runderhamburgers  met  tomaat, sla ,gebakken uitjes , curry en mayo.
Of visburgers met sla en sausje van griekse yoghurt met wat mayo , dille en bieslook en iets cayennepeper .

* keuzemenu : mogelijkheid om dit menu af te halen , graag via FB bericht of app\sms

 

 

Advertenties