Na de gezellige  decembermaand , gaan we weer het “gewone” leven oppakken. Ik moet even op gang komen maar een weekmenu is weer gelukt.

Het magazine van de Ekoplaza( natuurwinkel) inspireert me weer om de wintergroenten lekker klaar te maken.  Kookblad Delicious stimuleert me om wat nieuwe gerechten uit te proberen.

 

Maandag:
Hutspot zoete aardappel en pastinaak met  slagersrookworst of runderlapje ( keuzemenu  )

Dinsdag:
Couscous met roerbakgroenten en pijnboompitten\ basilicum

Woensdag:
Spaghetti met gemende rucolasla  (keuzemenu v.a. 18 u)

Donderdag:
bijzondere dag, hoef niet zelf te koken

Vrijdag:
Cajunvis met knolselderij friet en bospeen o.d. ( keuzemenu, koolhydraatrarm))

Zaterdag:
(oven)patat met erwten , sla en snacks

Zondag:
Uiensoep met kurkuma en verse tuinkruiden.

 

Advertenties