Een nieuw weekmenu , zonder de zaterdag en zondag. Door de week is ook het belangrijkst n.m.i .De zaterdag is patat dag voor ons , maar dat hadden jullie al wel in de gaten 🙂
Zondag maak ik vaak soep van de groente die ik nog heb liggen en heb altijd de basis ingrediënten in huis ( uien , courgette, bouillonblokjes, knoflook).  Met ( gedroogde)  kruiden , kaas , stukjes vis of kip erbij smaakt het het weer prima en brood in de oven met pesto of kruidenboter om het compleet te maken.

Maandag:
Zoete aardappelstamppot met bieten (keuzemenu)

Dinsdag :
Nasi met kip en groenten , satésaus en kroep of cassave. (keuzemenu)

Woensdag:
Spaghetti met gemengde rucola-salade met feta en pijnboompitten

Donderdag:
Preitaart met kaas gratin.

Vrijdag ;
Scholfilet met kappertjes uit de oven met bospeen  en gebakken aardappeltjes uit de oven (keuzemenu)

Advertenties