Op de markt kwam ik raapstelen tegen en die horen echt bij het voorjaar. Helaas zijn de biologisch nog niet bij de natuurwinkel want die neem ik meestal.Maar deze zullen ook wel best smaken!
Aardperen waren er goedkoop en ga daar vrijdag me aan de slag. Gebakken in schuifjes in de oven, ben benieuwd.
Verse zalmreepjes en verse makreel meegenomen voor zondag  op toast of als hapje , de markt is zo gek nog niet. Natuurlijk ook en langs de kaasboer.
Met tassen vol gauw naar huis gegaan want oh wat was het fris zaterdag.
Veel kookplezier deze week!

Maandag:
Raapstelenstamppot met biologische spekjes en bosui (keuzemenu)

Dinsdag:
Gebakken krieltjes met kipboomstammetjes en rauwe witlof met banaan( keuzemenu)

Woensdag:
Lasagne

Donderdag:
Couscous met roerbakgroenten met vis  of vegetarisch

Vrijdag:
Aardpeer in oven geroosterd,   gestoofde groenten  met kaas.

Zaterdag
(oven) patat met groenten en sla en snacks

Zondag:
Waterkers-avocadosoep met stokbrood

waterkers-avocadosoep
waterkers-avocadosoep
Advertenties