De regen valt met bakken naar beneden deze dagen, maar ga toch weer een keer voor de lentegroente raapsteeltjes .
Aardappelen stampen met vers gesneden (liefst biologische) raapstelen , uitgebakken spekjes en daarover gesneden bosui strooien. Voor iedereen te maken zo makkelijk en heerlijk!
Dochter en schoonzoon en onze kleinkinderen komen maandag eten , die smullen hier ook allemaal van. Maar helaas Jan, je vond het de vorige keer zo lekker, nu mag jij of Gerda het zelf uit gaan proberen maandag  , want zo’n grote pan voor 17 personen heb ik niet  🙂
Gelijk maar menu bedacht voor Pasen , want dat is het ook zo weer.

Maandag:
Raapstelenstamppot met bosui en biologische spekjes

Dinsdag:
Aardpeerpuree met rauwe witlofsalade en kip (keuzemenu)

Woensdag:
Visragout  met Quinoa \ zilvervliesrijst

Donderdag:
Zelfgemaakte pizza met gemengde rucola-sla

Vrijdag:
Pilav met rijst (keuzemenu)

Zaterdag:
(oven)patat met ijsbergsla en vis\snacks

Zondag:( 1ste paasdag)
Uiensoep met kaas en  stokbrood met zelfgemaakte verse kruidenboter.

Maandag ( 2de paasdag) 
Lentetaart met kruidenroom  en  cherrytomatensalsa met granaatappelpitjes

Advertenties