Dit is een heel smaakvol en makkelijk te bereiden voorgerechtje. Het ziet er ook heel leuk uit.
Een idee voor als je gasten hebt of gewoon eens wat anders wilt eten.

 

  • Snijd 1 aubergine in plakken. Bestrijk de plakken aan beide kanten met olijfolie. Rooster ze in de grillpan mooi bruin en houd ze daarna  warm (in aluminiumfolie. Rooster ook wat pijnboompitten  in de pan licht bruin.
  • Snijd 2 tomaten (ongeveer net zo grote als de aubergine plakken )  en  2 bollen mozzarella in plakken. Maak torentjes en begin met een tomaat dan de aubergine, ong 2 eetl. pesto en mozzarella en herhaal dit.
  • Garneer de torentjes met verse kruiden ( bv tuinkers of basilicum) en geroosterde pijnboompitten en wat extra vierge olijfolie.
  • _DSC0034_DSC0054

Bron: http://www.leukerecepten.nl

Advertenties