We zijn nu sinds een week verhuisd naar Wageningen vanuit Veenendaal. Drukte alom , maar een weekmenu maken gaat  wel lukken tussen de bedrijven door.

 

Zuslief kwam met een een bak vol verse groenten uit haar moestuin, erg lekker en vers .
De bieten vanavond vast gekookt die kunnen dan de diepvries in. Verder zitten er sperziebonen ,  snijbonen, uitjes, prei  , courgette, tomaatjes, pompoen , andijvie en aardappelen in . Keus genoeg dus.

De keuken gaan we nog verbouwen, deze is nu nog  verreweg van mijn idee van een mooie , praktische keuken 🙂  maar de apparatuur doet het en kan dus wel gewoon weer kokkerellen.

Rist met mango en kip
Rist met mango en kip

Maandag:
Snijbonen, sperziebonen, aardappelen en bio runderhamburgers.

Dinsdag: ip met mango en rijst/ couscous

Woensdag:
rauwe andijviestamppot met bosui en bio. spekjes

Donderdag:
spaghetti met rucola-sla .

Vrijdag:
Pizza ( mijn man ik ik gaan gaan samen uit eten :))

Zaterdag:
( oven) patat met sla en erwten en snacks.

Zondag:
Courgettesoep met vis en stokbrood

Advertenties