We beginnen de week met echt winterkost: Hutspot, ga het deze keer zelf snijden, alles lekker biologisch. Aardappelen bij Bio.boerderij gehaald en wortelen bij bij de Lidl ( ja, biologisch 🙂 en de rookworst van de bio.slager.Morgen komt mijn moeder eten en wil altijd graag rijst of pasta. nou dan doen we dat :).
Linzensoep is ook heerlijk met het winterse weer, ik heb 2 varianten op mijn weblog staan ( met rookworst en met gehaktballetjes ) Ik maak  die met gehakt want eet geen 2 x per week rookworst .

Maandag:
Hutspot met slagersrookworst

Dinsdag:
Macaroni met pepergrillworst en komkommersla (recept weblog)

Woensdag:
Spitskool met kip-shoarma en couscous  (recept weblog)

Donderdag:
Zalm in bladerdeeg met eikenbladsla

Vrijdag:
Linzensoep met Turks brood ( recept weblog)

Zaterdag:
Patat met snack\ etentje met vrienden ( stoofpotje)

Zondag:
Kippensoep met meergranenstokbrood en bieslook-boter (recept weblog)

_DSC3557
De pepergrillworst
Advertenties