Hier  weer heerlijke recepten voor een hele week.
Alles is zonder chemische toevoegingen en vers, ja dan is koken ook leuk!
Al zijn er momenteel zoveel kant en klare gerechten en sauzen etc in de winkel  i.v.m de feestdagen, laat je niet verleiden want lees maar eens op de verpakkingen wat er zoal in zit.Veel te lang houdbaar en vol met chemische smaakversterkers. Houd het bij puur, dat komt je smaak ten goede ! Ook scheelt het veel suikers , want daar zitten de veel producten mee vol ( suikers zijn ook :  glucose-en fructose, melksuiker etc).
Dat kant-en klare producten veel sneller te bereiden zijn  klopt ook vaak niet, ga voor vers is mijn advies en koken is ook ontspannend !

Maandag:
Volkorenpenne met aubergine, tomaat en verse basilicum (recept komt in weblog)

Dinsdag:
Zuurkool met banaan en biologische rookworst

Woensdag:
Kipkerrieragout met rijst

Donderdag:
Verse pizza met rucolasla

Vrijdag:
Uienaardappelgratin met gewokte boontjes en pangasiusrolletjes

Zaterdag:
(oven)patat met erwten en bleekselderijslade en snacks

Zondag:
Wraps met verse groenten en  avocado

_DSC0067
zelfgemaakte saus met verse kruiden voor bij de wraps
Advertenties