Met diepvrieserwten is deze soep  zo klaar gemaakt. Deze  heb ik zelf altijd in de vriezer liggen en je kan goed variëren met deze soep, net wat je nog in huis hebt. Garneren met : Uitgebakken ontbijtspek, gehaktballetjes, gerookte zalm , bieslook, munt of zachte geitenkaas.

  • Fruit 1 gesneden uitje en  1 uitgeperst teentje knoflook een paar minuten
  • Doe de 400 gr diepvrieserwten erbij en een half liter groente bouillon. ( Zonnatura of biologische)en 3 fijn gesneden blaadjes munt en laat dit 10 min.  koken.
  • Pureer met de staafmixer de soep en voeg nog een half ltr bouillion erbij en laat dit ong 5 min. zachtjes koken.
  • Proef of  er nog wat zwarte peper in mag en voeg  3 kleingesneden muntblaadjes toe en garneer met een muntblaadje.

_DSC0062

 

_DSC0063

_DSC0055

Deze soep bevat geen:
Conserveermiddel
Kunstmatige smaakversterker 
Glutenvrij ( let op bouillonblokje of er geen gluten in zitten)

 

 

Advertenties