Dit jaar zijn we heel dichtbij gebleven …. In Amerongen in een mooi nw Landal huisje. Vrijdagmiddag kwam iedereen daar aan gehold om een heerlijk weekend te onthaasten. Nou dat hebben we gedaan 🙂_DSC0075


De salontafel wordt volgelegd met tijdschriften en ( kunst, bijbelstudie ) boeken . De koelkast volgepropt met allerlei lekkers  en het aanrecht ligt al gauw vol met 15 soorten thee, heerlijke koeken en chocolade  ( van glutenvrij tot suikervrij) , verse kruiden, gember en oliën.

 

citroenamandelkoek met kokos
Helaas is er een vriendin die griep heeft maar toch regelmatig erbij probeert te zijn want ja dit weekend wil je niet missen. Toch niet voor niets dit jaar zo dichtbij een huisje geboekt.

Vrijdagavond eten we vis met gewokte broccoli met van alles erin. Met een wijntje erbij genieten hiervan en leven mee met elkaars verhalen , want uitgepraat raken we nooit. Tineke heeft een lekker toetje gemaakt van rijstepap met bessensap , het kon er nog net bij . In de avond gaan onze voeten in een heerlijk voetenbadje met een bepaald zout erin , gebrouwen door Marian.  Relaxen dus.

Zaterdagochtend eindeloos teuten met ontbijten  maskertjes op doen en nagels lakken . In de middag vertrekken we naar Wijk bij Duurstede om galeries te bezoeken. We worden wijzer van de verhalen die we horen en wandelen in de straatjes , drinken ergens koffie / thee met gebak. Uiteraard moeten we toch nog even een kledingwinkel in.  Erg mooi en gezellig was het allemaal , wat een leuk stadje zeg!

Zaterdagavond maken we tapas, ieder maakt zijn gerechtje. Heerlijk allemaal!

img_1617-1

  

Zondag gaan we een heerlijk wandeling in het bos maken en verwonderen ons over de mooie natuur en onze ” gids ” Marian laat ons luisteren en stil zijn, valt niet mee maar is gelukt ! Wat is een waterplas zelfs bijzonder :

Doorpraten over geloof , ingewikkelde keuzes, relaties, werk, ervaringen en vragen van het leven , het komt allemaal langs.

_DSC0047

Nel Bos laat ons creatief doen met houtvuller, steentjes, silicone kit etc op een stuk hout. Heerlijk ontspannend !_DSC0068

Van de tapas hadden we veel te veel natuurlijk en dat hebben we zondag gegeten. Stoofpotjes met suddervlees etc. In avond is het tijd voor een  film .

Tja dan is het alweer maandagmorgen, we evalueren het weekend en we stappen weer in het ” normale” leven.

Advertenties