Wat laat in de week maar dan toch…. menu week 15. Zondag komt er visite en is onze kleinzoon jarig en we gaan daar uiteraard feest vieren . Dan is het makkelijk om de linzensoep zaterdag al te maken en heb het dan zondag makkelijk , hoef dan niet lang in de keuken te staan .
Maandag en woensdag heb ik de gerechten voor de volgende dag ( melanzane en pilav) al klaargemaakt zodat ik uit mijn werk het zo warm kan maken of in de oven kon doen.Dat is echt heerlijk. Diepvriespizza, broodje shoarma  o.d. is best ik een keer lekker  maar eet toch liever zelfgemaakte maaltijden.
Veel in de tuin gewerkt deze week , dan is het heerlijk genieten van de maaltijden !

Maandag :
Verse biologische bladsla , gekookte aardappelen en verse runderworst .

Dinsdag ( vegetarisch)
Melanzane met geroosterde aubergine , courgette en paprika, tomatensaus met knoflook, verse basilicum en geraspte kaas.  Een laag lasagne-bladen voor meer verzadiging.

Bascilicum
Bascilicum

Woensdag:
Rolletjes witlof uit de oven met ham en kaas( zonder conserveermiddel)  en bio. aardappelpuree.

Donderdag:
Pilaf met kip en kroepoek en komkommer

Vrijdag:
Visragout van vers zalm, witvis met bladerdeegdakje

Visragout
Visragout

Zaterdag:
(oven) patat, bleekselderijsalade en erwten, ( oven) snacks

Zondag:
Linzensoep met bio.rundergehaktballetjes en stokbrood met kruidenboter

Linzensoep met gehaktballetjes
Linzensoep met gehaktballetjes
Advertenties