IMG_1816

Voorgerecht:
Marokkaanse courgette soep met Rash -el Hanout kruiden en kokosmelk.IMG_1817
Geroosterde  kikkererwten met kruiden ( baharat kruiden , heb zelf deze mix gemaakt ) en zout ( zie A.H. recept)  en een Turks brood met olie en  basilicumzout.

IMG_3938 (1)
courgettesoep
IMG_3933
kikkerwten geroosterd

Hoofdgerecht :
Lamsstoofpot met artisjokken, olijven ,ui, knoflook ,rode wijn en tomatenblokjes.

Bijgerechten:
Couscous met tomaat, verse peterselie en munt , olijven, komkommersalade met olie en witte wijn azijn, dille, rode ui, tomaatjes, zout en peper.

Nagerecht:
Merinques van vocht  uit pot kikkererwten met vers fruit en creme fraiche.

Koffie of verse muntthee met Marokkaanse dadelkoekjes of chocoladetruffels.

IMG_3897.JPG

 

Advertenties