Na wat heerlijke dagen op de de camping zijn we nu weer thuis en heb gelijk maar een weekmenu opgesteld. Dat scheelt weer tijd en kan ik ook nog de tuin in , genoeg onkruid om te wieden en planten te poten etc.
Vanmorgen boodschappen gedaan want de kasten waren zo goed als leeg qua verse producten en ja, daar houd ik juist zo van. 3 Avocado’s liggen er rijp bij en zo rees het idee “tagliatelle met avocado”.
De kip Tandoori is zo’n  heerlijk snelle stoofpot ook voor in de lente ( zeg maar zomer 🙂
Dat wordt de komende dagen gezellig  in de tuin eten als ik de temperaturen zo zie de komende dagen.
Veel kookplezier !

Maandag:
Tagliatella met avocadosaus ,  gerookte zalm en bio. postelein /spinazie

Dinsdag:
Kip Tandoori met rijst en komkommersla

Kip tandoori
Kip tandoori

Woensdag:
Witvisrolletjes  met aardappeltjes (bv  rode kriel , Lidl) in schil uit oven met en verse bospeen met peterselie

weblog 24 gebr 007
witvisrolletjes

Donderdag: ( glutenvrij)
Melanzane ( lasagne van aubergineplakken met kaas en tomaat) ,  rucola-sla met pijnboompitten

Vrijdag :
wij etentje, kids kipshoarma met komkommerplakken

Zaterdag:
(oven) patat met erwten , snacks en sla

Zondag 
Linzensoep met gehaktballetjes en  stokbrood met kruidenboter ( zelfgemaakt met bio. halvarine en verse bieslook , zout/peper en citroen)

Linzensoep met gehaktballetjes
Linzensoep met gehaktballetjes

 

Advertenties