Zaterdag naar de markt geweest in Wageningen en daar bij biologische groente marktkraam  verse producten gekocht, dat geeft weer inspiratie,  zoals de rabarber.
Maandag ( vandaag) de  verjaardag van onze pleegdochter en dan is een saus van rabarber met aardbeien op de ijs wel erg lekker!

 

Maandag:
Kipdijfilet met diepvrieserwten, aardappel duchees uit oven en vanille-ijs met rabarber/aardbeien compote of stukje spelt brownie .

Dinsdag:
Rodekoolovenschotel met gehakt.

Woensdag:
Lasagne met crème fraîche en verse tomaten  en basilicum.

Donderdag:
Krokante kipstukjes  met kruidensaus , bladsla met ei en tomaat en komkomersla

Krokante kipstukjes met yoghurtsaus
Krokante kipstukjes met yoghurtsaus

Vrijdag:
Visragout met rijst

Visragout
Visragout

Zaterdag
4 gangen menu klaarmaken en eten met gasten.

Zondag:
Daar ga ik nog over nadenken, koken voor ons gezin ivm vaderdag , komt later.

 

Advertenties