Zaterdag heerlijk verse groenten uit de tuin gekregen en met de groenten die nog over zijn van vorige week een weekmenu bedacht.  Ook 2  recepten die ik had liggen uit de Allerhande en van de Wereldwinkel ( Fair Trade recept) bekeken en hierin meegenomen. Toen nog  een blik  geworpen in de vriezer en in mijn agenda. Met als resultaat dit weekmenu.

Maandag:
Rauwe andijvie stamppot met bio. spekjes  en bosui /bieslook.

IMG_4401
andijvie en sla uit de moestuin

Dinsdag:
Kip met mango en rijst en sla_DSC0013

Woensdag:
Geroosterde wortels  en bietjes met zalm / Witvis met kruidengratin ( Lidl) uit oven aardappelpuree ( wortel nog over van de worteltaart )

 

Donderdag:
Pizza met meloen

Vrijdag:
Restjes uit de vriezer ( lamsstoofpot, aarappelpuree ieder geval) ivm high tea receptie eind vd middag ( nog eetlust daarna?)

Zaterdag:
(oven ) Patat met erwten en komkommersla met tomaatjes en snacks

IMG_1881

Zondag:
Gehaktspiesen met ras el hanout kruiden en yoghurt dip en gemengde rucolasla  (recept a.h.) met een zomers smoothie met avocado en munt. (recept Fair Trade)

Advertenties