Zaterdag  verse producten gehaald bij de biologische groenteboer op de markt en daar vanuit wat recepten bedacht.Een zomers menu is het geworden!

Voor mijn (schoon) zussen een lekker menu bedacht waarvan we enkele gerechten met elkaar gaan klaarmaken en een deel maak ik van te voren  ( zoals de nagerechten en de soep) . Daarvoor gaan we genieten van een stadswandeling in Wageningen.
Heb het weerbericht nog niet bekeken maar hopelijk kunnen we deze week ook weer regelmatig buiten eten .

Maandag:
Slasoep met bosui  en Waldorfsalade ( kip, verse bleekselderij, appel, walnoten etc. snelle waldorfsalade  a.h.nl)_DSC0053

_DSC0086
slasoep

Dinsdag:
Gevulde paprika’s met gehakt en pasta met verse bascilicum pesto

Woensdag:
Nasi met cassave kroepoek

_DSC0023

Donderdag
Gekookte aardappelen, nieuwe bieten met bladsla met ei en tomaat

Vrijdag:
Visserslasagne ( spinazie,  ricotta, tonijn)

Zaterdag:
Zussen dag:  Menu met Marokkaanse tint

Zondag:
Gezamenlijke lunch/maaltijd bij de VEG  Bennekom. Ieder neemt wat mee.

IMG_4401

Advertenties