Na een heerlijke vakantie , waarvan ik nu een verslag aan het maken ben ( uiteraard vooral op het eten gericht ) , plaats ik graag weer een weekmenu.
De heerlijke bio. riblap kon ik niet laten liggen in de winkel en de verse Hollandse bloemkool  lachte me ook toe. Na 3 weken op de camping kokkerellen zijn de de echte Hollandse gerechten ook weer lekker om te eten .
Donderdag schijnt het erg warm te worden ( ongelofelijk) dan eten we heerlijke aardappelsalade , lekker fris met venkel  (in de aanbieding bij de a.h. deze wk ).

Heerlijk om nog buiten te kunnen eten en heerlijk veel groene thee te drinken met verse munt en citroen ( en evt verse gember ) . Kijk er naar uit!

IMG_4530

Maandag:
Bio. runder riblappen met  Hollandse bloemkool en gekookte aardappelen

Dinsdag:
Kip met mango en rijst 

Rijst met mango en kip
Rijst met mango en kip

Woensdag:
Visserslasagne ( met tonijn, spinazie , olijven etc).  Recept ” allrecipes Nederland”. Ga het uitproberen.

Donderdag:
Venkel-aardappelsalade met gerookte kip ( Jumbo recept) en courgettesoep met Provençaalse kruiden en munt ( recept A.H )

Vrijdag:
Witlof uit de oven met kaas en aardappelpuree.

Zaterdag:
(oven) Patat met erwten en sla en snacks of zalm uit oven.

Zondag:
Gehaktspies met ras-el hanoutkruiden en avocado/tomaat salade.

IMG_4472

 

 

Advertenties