Juist als er veel te doen is in een week  ( sept. staat bol van activiteiten, verjaardagen en bruiloften ) is het praktisch het weekmenu  te weten. Het mooie weer houd aan , kunnen we  weer heerlijk buiten eten , zo lang mogelijk de zomerse sfeer zien vast te houden !
Verse sla en de waldorfsalade komen dus weer op tafel , die horen daarbij.

Maandag:
Gekookte aardappelen met Hollandse sperziebonen en bio.gehaktballetjes.

Dinsdag:
Kip pilaf met rijst ( verjaardagsfeest meer veel gasten die komen eten, dan is dit ideaal en kinderen lusten dit ook graag )

Woensdag:
Verse bio. bladsla met eieren en gebakken krieltjes uit de oven met rozemarijn. Dessertrijst met pruimen-compote toe.aardappeltjes uit oven

 

 

 

 

Donderdag:
Waldorfsalade met  rucolasoepje (a.h.nl)

awldorf

Vrijdag:
Tagliatelle met zalm en bosui

Zaterdag :
(oven) patat met snacks en erwten

Zondag:
Courgette hartige taart met feta ( vegetarisch)

_DSC0053 (1)

Advertenties