Zaterdag heb ik  weer genoeg inspiratie gekregen voor een weekmenu. Op de markt waren er weer heerlijke verse biologische groenten ( paksoi, bieten , bleekselderij en druiven) . Tijdens een fietstocht met vrienden zaterdag kwamen we langs een boerderij in Randwijk, waar stoofpeertjes langs de weg te koop waren, nou die laat je natuurlijk niet staan. Al horen die echt bij de herfst (  die is begonnen , al is de temperatuur nog hoog geweest afgelopen weekend   ) maar dat mag de pret ( smaak) niet drukken. Bij een boerderij in Hemmen hebben we snijbonen gekocht.

 

Maandag:
Snijbonen met tongschar ( evt andere verse witvis) met stoofpeertjes en bio.aardappelen

 

Dinsdag:
Miehoen  met Kip Teryaki ( paksoi, taugé en kip)

_dsc0009
Paksoi

Woensdag:
Gekookte bietjes met bladsla en bio.speklapje_dsc0007

Donderdag:
Pizza (liefst zelf maken als ik tijd heb )

Vrijdag:
Kip met mango en rijst of couscous

Zaterdag:
(oven) patat met gehaktballetjes en sla

Zondag:
Wraps uit oven 

Advertenties