Er waren weer heerlijke wintergroenten voor een prima prijs te koop op de bio.markt. Knolselderij, bietjes, preien, sla en regenboogwortels.
Dan is een weekmenu gauw gemaakt . Een grote zak met paprika’s ( buitenbeentjes) van de a.h. staat nog in de kelder en het was lang geleden dat we de gevulde paprika’s hebben gegeten dus daar ga ik  dat van maken.
Bietensoep heb ik nog nooit gemaakt en ga dat zondag eens uitproberen !

Maandag:
Geroosterde bio.regenboogwortels met zalm in bladerdeegpakketje ( Lidl) en evt. wat duchees .IMG_1788

 

Dinsdag:
Ovenschotel met gewokte spruitjes, prei en knolselderij met aardappelpuree erover en wat geraspte kaas.

Woensdag:
Gevulde paprika’s  met bio.rundergehakt en volkoren penne ( pasta) en evt wat rucola erover.

Donderdag:
Linzensoep  met rookworst  en vers stokbrood met olijfolie met zout of tapenade .

Vrijdag:
Verrassing , buiten de deur eten 🙂

Zaterdag:
(oven)patat met diepvrieserwten en zelfgemaakte appelmoes

 

Zondag:
Rode bietensoep met gember en kokos( groeneprinses.be) of met feta en tomaat (Libelle-lekker.be)

img_6116
Deze bouillonblokjes gebruik ik momenteel veel, erg smakelijk. Bij natuurwinkel te koop.
Advertenties