Wat leuk om te horen dat zoveel mensen inspiratie halen uit mijn net uitgekomen kookboek en krijg veel positieve reacties op de  recepten.
Ook voor mensen die met  voedsel-intolerantie/ allergie te maken hebben kunnen goed variëren met deze recepten en er zijn codes bij gezet  waar melk, suiker of gluten in zitten. Op de pagina “tips en alternatieven ” staat waardoor deze voedingsmiddelen  vervangen kunnen worden.

img_6229

Er komt steeds meer belangstelling voor puur en gezond eten en niet te vergeten ook voor duurzaamheid. Zoveel mogelijk de groente van het seizoen eten en haal het zo dichtbij mogelijk zodat het milieu minder belast wordt.

Het is ook leuk om eens wat anders op tafel te zetten . Nee, geen “zakjes en pakjes” meer in de kast, gewoon koken met pure ingrediënten  en het is echt niet moeilijker of tijdrovender. Wel zal je meer kruiden in huis moeten halen ( doe je overigens heel lang mee, dus goedkoper) maar daar krijg je veel profijt van en zo zal je veel meer je eigen smaak ontwikkelen.

Wil je ook het kookboek bestellen dan kan dat via deze webblog,  facebook  of een persoonlijk mailtje.
Hij kost € 19,95 en heeft bijna 100 pagina’s met 64 recepten met mooie foto’s.

img_6228

Advertenties