Voordat we 2 jonge lieve logees kregen afgelopen zaterdag wel eerst even naar de biologische markt  geweest om wat inspiratie op te doen voor de komende week qua menu. Prachtige koolrabi’s lagen er en ga die deze week eens uitproberen. De pastinaken kon ik niet laten liggen en ga weer voor de gestoofde versie. Prei neem ik altijd mee , komt altijd te pas en kan lang bewaard worden. Avocado’s, heerlijk als tussendoortje of op brood en gaan deze week ook in de pasta. Van de goudreinetten appelmoes gekookt en de winterpostelein zit er fris en groen uit , die ging ook mee.

Kokosmelk staat nog in de koelkast en mag deze wk in gerecht, tja dat wordt dan heerlijke ragout . Gekookte bietjes liggen ook nog in de kelder en manlief wil ook graag een keer een “normale aardappel-maaltijd “,  dat doe ik met liefde dan 🙂
Aubergines waren in de reclame bij de AH, daar ga ik ook wat van maken. Oh ja. er ligt ook nog een knolselderij, die gaat de soep in !

Maandag:
Gekookte bietjes en aardappelen met gebakken uitjes en bio.runderworstjes.

Dinsdag:
Ragout met kipkerrie 

img_5357

Woensdag:
Tagliatelle met avocadosaus en winterpostelein ( evt spinazie)en zalm

Donderdag:
Aubergine uit de oven (recept a.h) met kaas (vegetarisch)

Vrijdag:
Gestoofde pastinaak  met bieflap of wild en gebakken champignons

_dsc0008

Zaterdag:
(oven ) patat met bleekselderijsalade en ovenkroket

Zondag:
Knolselderijsoep

Knolselderijsoep
Knolselderijsoep
Advertenties