Deze week begin ik met eerst de restjes op te maken. Aardappelen uit de koelkast kunnen opgebakken worden, een koolrabi en een stronk witlof liggen nog in de kelder. Kibbeling halen we bij de visboer , nou dat is wel heel lang gelden :). Maar na en fikse fietstocht vanmiddag vind ik het prima zo.
Bij  de Lidl lag een prachtige bloemkool  en de  driekleuren paprika’s  voor de maaltijdsoep die in het blad Allerhande staat heb ik ook meegenomen.
Met dit mooie weet heb je gelijk zin in de voorjaarsgroenten maar moet nog even geduld hebben denk ik. Misschien zijn er al wel raapstelen,  wie weet voor volgende week .
Veel kookplezier deze week!

Maandag:
Aardappelpuree met verse bieslook, witlofsalade en koolrabi-salade en kibbeling

Dinsdag:
Provençaalse rijstschotel met brie en noten ( vegetarisch)

Woensdag:
Kabeljauwovenschotel met bloemkool ipv broccoli

weblog 10 april 015
uit de oven!

Donderdag:
Spaghetti met gemengde rucola-salade

dec spagettisaus 017
Spagettisaus

Vrijdag:
Spaanse maaltijdsoep met chorizo

Zaterdag:
(oven)patat met bladsla

Zondag:
Hartige taart “caprese” ( geroosterde tomaten en mozzarella)

Advertenties