Het paasweekend komt er aan en hoop jullie wat inspiratie te kunnen geven met onderstaande recepten. Wie weet krijg je gasten of wil je naast het vieren van het Paasfeest gezellig samen eten met je gezin , vrienden of familie.
Het voorjaar is weer te proeven in de raapstelen met bosui en krijg ook weer zin in wraps, zo lekker om zelf te maken met allerlei verschillende groenten. Verse kruiden zijn onmisbaar voor de heerlijke saus hierbij .

_DSC0021Maandag:
Zoete aardappel uit de oven met bio. bladsla met ei en tomaat en gebakken kipdijfilet.

Dinsdag:
Wraps met kruidensaus uit de oven (wraps zonder conserveermiddel te koop bij natuurwinkel)

Woensdag:
Raapstelenstamppot met bosuitje

Donderdag:
Pizza met komkommer voor man en dochter en ga waldorfsalade maken voor Cedermaaltijd in onze kerkelijke gemeente.

awldorf
Dit is ook lekker met walnoten 

Vrijdag:
Risotto met spinazie , kaas en erwten , evt gebakken bio.spekjes.

Zaterdag:
(oven)patat met snacks of vis en sla

Zondag: Paasmenu :
Kwarteleitje tonnato ( voorgerecht met tonijn)
Amuse kaaskrul met kruidenricotta
Quinoa met broccoli en zalm  (  www.dayennefoodblog.com )
Raapstelensalade met avocado ( http://www.boodschappen.nl)
Velvet apricot ( ijs met gewelde abrikoos in witte wijn. http://www.boodschappen.nl

Of voor een paasbuffet met kinderen is onderstaand menu erg leuk en lekker!  Zie mijn blog : https://genietenvaneten.wordpress.com/2016/03/23/paas-voorjaars-buffet/

Advertenties