Na 2 weken in stof, gruis en verbouwingsgeluiden te hebben geleefd raakt het eind in zicht. Het is de bedoeling dat morgen en overmorgen de keuken wordt geplaatst, Joepie!!
Want daar doen we het toch voor ….. wat ruimere keuken want de vorige was voor mij toch wat krap.  Voor meerdere mensen koken doe ik graag en bevind me graag in de keuken , maar dat wisten jullie al :).

Zal jullie mee laten kijken hoe het was en het nu is:

 

Zo begon het : 1e foto is de oude keuken. Flink gat graven en de fundering leggen .

Deze dagen moesten we echt even doorbijten. Veel zwaar werk en veel dweilen , stoffen maar we zagen steeds meer resultaat. De aannemer deed goed werk en Jaap is druk met de elektra en het loodgieterswerk. In een oud huis is ook niets recht he, dus er blijven uitdagingen komen. Maar gewoon doorzetten en het is goed gekomen.
Wow , wat een licht komt erin en we ervaren de ruimte groter dan we dachten.

We hebben regelmatig bij anderen gegeten of kookten op de camping-tweepitter in de schuur. Maar 1x chinees eten gehaald. Ja mis het zelf koken heel erg, wat zal dat straks weer heerlijk zijn !

Buiten afwassen, hier op moederdag doet Jaap al vroeg in de ochtend de afwas. Af en toe een bui kan geen kwaad , lekker de afwas al voorgespoeld .

Nu in  afwachting van de keuken, mooi stukadoor werk is gedaan en alles is glad waar het moet. Later gaan we de vloer leggen en de muren verven.

Advertenties