Nu het fornuis in de nieuwe keuken staat kan ik ieder geval weer heerlijk koken:).
De vloer moet nog gelegd,  muren geverfd en van alles afgewerkt worden, maar we genieten nu al volop van de nieuwe aanbouw.

IMG_7129

Op de bio.markt weer heerlijk verse groenten gehaald en kan nu mijn weekmenu weer met jullie delen. De groenteman was zelf zeer trots op de mooie bieten en spitskool van eigen land , we gaan het proeven deze week!
Groenselderij is een echt Hollands product en is te vergelijken met bleekselderij, leuk om uit te proberen.
Samen met aubergines, courgettes, krieltjes in schil en bosui van de Lidl maakt dat de kelder weer vol groenten ligt en ik nu genoeg inspiratie heb voor deze week.

Maandag:
Verse gekookte bieten met bio.aardappelen  en bio.speklapjes

Dinsdag:
Melanzane met komkommersla

Woensdag:
Krieltjes in schil uit de oven met bio.sla met tomaat/ei/bosui en vis

Donderdag:
Bio Spitskool met  kipshoarma en pittabroodjes weblog juni 2014 100

Vrijdag:
Foeyonghai

Zaterdag:
Buitenshuis eten met veel familie.

Zondag:
Griekse bladerdeegpakketjes met spinazie en kaas met bleekselderijsalade .

_DSC0087

Advertenties