_DSC0003
tijm

Nou , wat is het lang geleden dat ik eraan toe kwam om  een weekmenu op mijn blog te zetten.
Deze week geen middag/avonddienst dus kan heerlijk zelf koken. Ook komt mijn schoonzus eten woensdag en daar maken we dan gewoon een feestje van, een 3 gangen menu en hoop het citroentaartje zelf te bakken, leuke uitdaging .

Op de markt weer biologische groenten gekocht zoals aubergine, een bos prei, verse biet, champignons.
De verse tijm staat in de vensterbank en heb vd week wat kruiden gedroogd. Het geurt heerlijk in de keuken. Krijg weer veel inspiratie terwijl Jaap buiten de kozijnen etc. van de keuken aan het schilderen is.

Maandag
Risotto met spinazie, tijm en kaas ( vegetarisch) en gebakken champignons 

Dinsdag:
Prei-ovenschotel met vis.

Woensdag:
Kaaskrul, geroosterde bietjes met balsamico en rozemarijn ( http://www.lovemyfood.nl), salade niçoise met gerookte makreel, citroencheesecakejes.

_DSC0111
kaaskrul

Donderdag:
Wraps uit oven met paprika’s, avocado en kip

Vrijdag:
Gegrilde groentesalade met ansjovis ( paprika, courgette, aubergine ,tomaat uit “Boodschappen” nr 6 2017) en vers stokbrood  of Turks brood.

Zaterdag:
Ovenfriet met gebakken zalm en bladsla

Zondag:
Slasoep met geitenkaas of uitgebakken ontbijtspek met vers tijm .

Advertenties